Активност от българска страна е необходима за повишаване ръста на китайските

...
Активност от българска страна е необходима за повишаване ръста на китайските
Коментари Харесай

Радев: Необходимо е да сме активни за повишаването на ръста на китайски туристи за България

Активност от българска страна е необходима за повишение растежа на китайските туристи в България, заяви президентът Радев в Шанхай. В програмата му беше включено посещаване в китайски туристически колос - компанията CTrip, както и лекция пред студенти.
 
С лекция в Шанхайския университет „ Джао Тонг “ и българо-китайски бизнес конгрес завърши държавното посещаване на президента Радев в Китай. В последния ден от програмата той беше в Шанхай, където посети и централата на китайския туристически колос CTrip:  “Компанията CTrip има големи благоприятни условия. Изключително сполучливи са в Европа. Както се споделя - ние в България би трябвало да си напишем домашното. Предоставиха ни опция гратис да подадем най-хубавата информация за България, тя ще бъде включена в онлайн-платформата и ще стане притежание на милиони китайски туристи. ”

Необходима е сериозна интензивност от българска страна, на срещата беше разискван и дребния брой китайски туристи в България - едва 27 хиляди годишно. За образец беше дадена активната политика на италианското държавно управление за привличането съответно на китайски туристи: “С дейната политика, която има италианското държавно управление, в Италия те са милион и осемстотин хиляди. ”

От думите на българския държавен глава излиза наяве, че в Италия е подписан изчерпателен търговски контракт - сред страната, туристически компании и браншови организации, като посочи, че това е пътят, който и България би трябвало да следва.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР